Inredning

Vinglas från iittala

vinglas

Vinglas från iittala

Jag har så länge velat köpa nya vinglas då vi under en längre tid haft ett hopplock av olika varianter då en del gått sönder med åren och vi har fått komplettera med glas från Ikea. Det är absolut inget fel på glasen från Ikea, dem har funkat utmärkt men det är skillnad på glas och glas. Jag har alltid gillat iittala glasen, både de för vitt och rött vin och även vattenglasen är riktigt fina. Men nja, har inte riktigt kunna bestämma mig, men så blev jag serverad rosévin i ett iittala glas på midsommar (tack Jessica) och då bestämde jag mig, iittala blir det! Så igår blev det ett glas vitt vin till middag i mina nya vinglas. Så nöjd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.