Testar och tipsar

Jif

jif

Jif

Jag är verkligen usel på att städa, jag tycker det är så tråkigt och kommer alltid av mig och hittar något annat att pyssla med så det tar en hel evighet för mig att bli klar. När jag var liten möblerade jag om mitt rum varje lördag, för om jag inte möblerade om var det inte lika roligt att städa och för att få veckopeng skulle rummet vara fint. Detta sitter nog i än för jag vill gärna göra någon liten förändring i samband med städningen eller göra fint för att jag köpt någon ny inredningspryl, som sagt jag är usel på att grundstäda men det runt omkring är roligt!

Det absolut bästa rengöringsmedlet måste vara Jif, det är bra till allt och det andra medel inte får bort det fixar Jif! Lite Jif på spishällen och den är som ny, handfatet blir skinande rent och man kan till och med få ett par riktigt skitiga vita sneakers att se lite roligare ut igen.

jifjif

 

 

3 Comments

 • farmor

  Nej men! Kära lilla barnbarn. Som två förvärvsarbetande heltidsjobbande föräldrar till två småttingar tycker jag ni skulle unna er att inhandla en veckostädning. Med rutavdraget får ni det ju för halva priset. Synd att lägga den efterlängtade helgen på tråkig städning, när man kan göra så mycket annat roligt med familjen. Eller? Kram från farmor.

  • Hemma hos Andrea

   Jo, jag vet! Vi kommer inte till skott men vi pratar om det, vore väldigt skönt att bli av med den biten. Kram kram

   • farmor

    Jag tror det är tid nu. Det är snart länge sedan du och jag pratade om det första gången. Se till att få en tid fredag eller torsdag. Så är det nystädat och väldoftande inför helgen och du kan odla dina kreativa sidor – nya recept till bloggen och flytta om på diverse prylar i hemmet – och mysa med din lilla familj. Go for it!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.