Pasta

Barnens enkla Pastasallad

pastasallad

Barnens enkla Pastasallad

Slängde ihop en snabb pastasallad till barnen innan jag hämtade på dagis idag och sen blev det picknick i parken. Gäller att ta vara på dessa härliga sommarkvällar. Blandade barnens favoriter i en bunke, pastaspiraler, miniköttbullar med ost och skinka från Scan, tärnad hushållsost, ärtor, majs, paprika och oliver. Själva ska vi äta lite småplock ikväll, har köpt svenska signalkräftor, rökta räkor, aioli, lite salami och skinka, brie och baguette, ska bli så gott!

Önskar dig en trevlig kväll.

pastasallad

2 Comments

  • farmor

    Du har så rätt. Det gäller att ta vara på sommaren. Och det är just sådana spontana små utflykter, som blir till ”sweet memories” från barndomen; som vi alla mår bra av att ha med oss i bagaget in i vuxenlivet. Du är en toppenmamma. Kram farmor.

    • Hemma hos Andrea

      Tack farmor vad söt du är. Det är precis som du säger att det man verkligen mins är dem spontana små utflykterna som påminner om vardagen men är lite extra. Så härligt med sommar. Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.