Allmänt

Babybel

babybell

Babybel

Snabbaste och enklaste mellanmålet när suget smyger sig på – Babybel! Så smidigt att ha några babybelostar i handväskan och även barnen älskar dem. Jag mins så väl när jag själv var liten då fick vi alltid Babybel när vi var på utlandssemester. Har man trötta och småhungriga barn är det perfekt att ge dem varsin liten ost, dem får lite att pilla med när dem ska öppna dem och får genast lite energi tillbaka. Tummen upp för Babybelostar!

babybel

4 Comments

 • farmor

  Jag är också babybel-fan. Men tyvärr har jag fått ransonera inköpen av den lilla godingen. Jag mumsade lite väl ofta. I övrigt tycker jag att det har blivit färre ostar i nätet, dock till samma pris?

  • Hemma hos Andrea

   Kan det vara så att det är färre i påsen? har inte tänkt på det faktiskt! Goda är dem iallafall och jag håller med om att dem går snabbt åt 😉

  • Hemma hos Andrea

   Jag tycker dem är jättegoda! Smakar som den där goda gräddosten i röd förpackning man brukar ha vid Jul! Perfekt mellis tillsammans med ett kokt ägg och lite nötter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.