Okategoriserade

Sluta med napp

sluta med napp

Sluta med napp

Liten har inte bara hunnit bli tre år hon har även slutat med napp. Precis som sin storebror skickade hon napparna i ett kuvert tillsammans med en teckning och ett brev till tomten. Tomten i sin tur skickar vidare napparna till små bebisar som bättre behöver dem. Som tack letar självklart tomten fram en fin present ifrån sin verkstad och skickar en liten tomtenisse till vår brevlåda. Morgonen därpå rusar barnen med spänning ut till brevlådan och hittar där ett paket och ett handskrivet kort från tomten (med mammas handstil). Philip skickade sina nappar till tomten när han var i samma ålder som Isabelle är nu, han fick en grön jeep som han är väldigt stolt över. Så att skicka napparna till tomten är en variant, visst är det gråt och saknad dem första dagarna men det går över och dem är så stolta över sig själva och sin goda gärning.

 

2 Comments

 • Rebecka

  Men gud vad gulligt 🙂
  Tänkte tipsa dig om de där mini chocolate cookies som du undrade över om dem fanns i Sverige.
  Såg att Göteborgs kex har sådana,fanns på ica.
  Dem heter Göteborgs Leopolds delikata mini chocolate chip cookies.
  Du har kanske redan hittat sådana?

  • Hemma hos Andrea

   Jamen just det, dem har jag ju till och med köpt en gång 😉 tack snälla Rebecka.
   Ha en fin helg/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.