Skönhet & mode

Kanebo Sensai

kanebokanebo

Kanebo Sensai

Jag har i flera år använt Kanebo Sensai när det kommer till hudvård och jag är så nöjd. Jag använder Cleansing Cream som första steg vilket är rengöring och tar bort all makeup, nästa steg är Cellular Perfomance lotion moist vilket är ansiktsvatten och sen avslutar jag med Emulsion moist som är ansiktskräm. Det finns även fler produkter i samma serie, bland annat en soap, en ögonkräm och en scrub. Jag har nog använt Kanebo sen jag var omkring 23 år men har vid tillfällen testat andra produkter men har genast bytt tillbaka för min hud mår så bra av Kanebos produkter.

För dessa tre produkter jag använder får man betala omkring 2000 kronor men dem är väldigt dryga och räcker länge. Det blir ganska dyrt vid första köpet men sen tar dem slut olika snabbt så förhoppningsvis slipper man köpa alla produkter samtidigt igen utan kan dela upp det på olika månader. Men det är så värt att lägga lite extra på hudvård och om man slår ut det på ett år så tror jag inte det blir mycket dyrare än om man köper billigare produkter eftersom dessa är så otroligt dryga. Jag tror man kan köpa ett startkitt med småflaskor på Kicks eller Åhlens om man vill testa serien. Jag kan verkligen rekommendera Kanebo, det är fantastiska produkter.


andrea

4 Comments

 • farmor

  Waw!! Som gammalfarmor till mitt vackra barnbarns två gulliga ungar har jag fortfarande ambitionen att så vitt möjligt undvika fula fårar kring mun och ögon och kan rek. Shiseido – Future Solution LX. Det är den enda riktigt lyxiga produkt jag använder – kostar skjortan, men är dryg – dryg. I övrigt är det Dermalogica, som passar min hy.

  • Hemma hos Andrea

   Bra tips farmor! Man ska ta hand om sin hud och det gäller att hitta rätt produkter som passar, det är så bra när man får små testers när man handlar så man får möjlighet att testa. Kram kram

 • Rebecka

  Verkar som väldigt bra produkter du inskaffat.
  Jag får nog börja sköta huden bättre,har inga direkt hud rutiner.
  Slarvig med att ta bort smink,ofta lägger jag mig med smink på 🙁
  Vet att det inte är bra för huden. Tror det är tid att inskaffa bra produkter nu när man är 30 +
  Tänkte göra en hudanalys,då jag är osäker på vilken hudtyp jag är.
  Måste bara säga att du är väldigt vacker Andrea 🙂

  • Hemma hos Andrea

   Åhh tack snälla! Jag rekommenderar verkligen Kanebo, för mig passar dem väldigt bra. Jag är också 30+ och fick gå upp ett steg i ansiktsvatten nu (för lite äldre hud, haha). Gå till Kicks eller Åhlens och kolla om dem har tester, Kanebo kanske passar dig också. Hudanalys är ju jättebra att gå på så man tips och råd och hittar rätt produkter. Ha en fin dag/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.