Okategoriserade

Chévresallad med bacon & hallon

chévrechevre

 Chévresallad med bacon & hallon

Gjorde en chévresallad till middag igår med knaperstekt baconströssel, rostade pinjenötter, ruccola, hallon, balsamico och honung. Brukar vanligtvis ha granatäpple till chévre med testade med hallon denna gång men jag föredrar faktiskt granatäpple.

Lägg chévren i en ugnsform med bakplåtspapper och tillaga i ugnen på 200 grader i några minuter så den blir ljummen och lite mjuk. Skiva baconet tunt och stek i en stekpanna tills det får fin färg och är knaperstekt, låt torka på hushållspapper. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Lägg osten på en bädd av ruccola, ringla över honung och balsamico, toppa med bacon, pinjenötter och hallon (eller granatäpple).

chevrechevre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.