Okategoriserade

Bosöns Kokbok

bosöns kokbok

Bosöns Kokbok

När jag fyllde år fick jag denna fantastiska bok av min mamma – Bosöns Kokbok, skriven av Petra Lundström och Emma Lindblom. Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum och Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition. År 2011 invigde Bosön ett utbildningskök och har sedan dess erbjudit lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att lära sig mer om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en bok för hela familjen och kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Det är fantastiska recept på både frukost, lunch, middag och mellanmål. HÄR kan du beställa Bosöns kokbok, jag kan varmt rekommendera den.

Bilder från kokboken.

bosöns kokbokbosöns kokbokbosöns kokbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.