Skönhet & mode

Bodybutter Argan oil

bodybutterbodybutter

Bodybutter Argan oil

Jag älskar Body Shops bodybutter och nu har det kommit en ny variant – Bodybutter med Argan oil. En serie med flera produkter så som bodybutter, kroppsolja, scrub och en miracle solid oil som har flera användningsområden. Du kan tex massera in oljan i hårbotten, applicera på kluvna hårtoppar, massera naglarna för mjukare nagelband och även bra för torra hälar. Väldigt vårdande för den torra nordiska huden och hela serien doftar fantastiskt. Jag köpte både bodybutter och miracle solid oil. Passade även på att köpa handkräm då den med hampa är den absolut bästa handkrämen jag testat, den luktar ganska starkt när man applicerar den men doften lägger sig efter en stund.

bodushopbodyshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.