Inredning

Ljusstake från Nordal

ljusstake nordalljusstake nordal

Ljusstake från Nordal

Om jag älskar fredagar så är det inget mot vad jag älskar lördagsmorgnar. Det är så mysigt att vakna upp på lördagen, ingen stress, ingen förskola eller jobb att jäkta iväg till, äta frukost i lugn och ro, dricka flera koppar kaffe, ha nyhetsmorgon på i bakgrunden och massa tända ljus. Höstlördagar är det bästa, när det fortfarande är lite mörkt och disigt ute när man vaknar och idag är det just en sådan höstdag.

Egentligen är det väldigt dumt att köpa massa inredning nu innan vi ska flytta men det är så svårt att hålla sig. Hittade denna ljusstake från Danska märket Nordal i orange/rost/koppar, jag har en turkos sedan tidigare och jag tycker dem är så fina.

ljusstake nordalblåbär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.