Testar och tipsar

Avéne lepsyl

avéne läppsyl

Avéne lepsyl

Nu känner man både på läppar och händer att hösten har anlänt. Jag har tidigare tipsat om detta fantastiska lepsyl från Avéne. Har aldrig testat ett bättre lepsyl och hela familjen använder det, inga torra och nariga läppar längre vilket annars är väldigt vanligt så fort det blir lite kyligare. Just nu får man 25% rabatt på alla produkter från Avéne på Kronans Apotek så passa på! Lepsylet kostar 99 kronor ordinarie pris. Jag har bunkrat upp med bra höstprodukter och Miniderm är en mild hudkräm som är perfekt till barnens känsliga hud. När det kommer till mina egna händer använder jag Body Shops handkräm med hampa, den är väldigt bra!

avéne läppsylbodybutter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.