Okategoriserade

Grapefrukt

grapefruktgrapefrukt

Grapefrukt

Grapefrukt är verkligen en superfrukt och innehåller hela dagsbehovet av C-vitamin. C-vitamin stärker immunförsvaret, blodkärl, hud, tänder och skelett. Ett högt C-vitaminintag kan skydda mot hjärt- och kärlsjukdomar och ökar upptaget av både järn, folsyra, kalcium och antioxidanter i kosten. Grapefrukt ska även ha positiva egenskaper när det kommer till fettförbränning och viktminskning. Det finns speciella grapefruktskedar som är lite spetsigare än en vanlig sked och med vassa knivliknande kanter – en sådan ska jag införskaffa mig. Go Grape!

grapefruktmuslibovetecrunch renée voltaire

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.