Testar och tipsar

Tips på Kokböcker

kokböcker

Tips på Kokböcker

Tiden går fort och om tre månader är det Jul och jag personligen tycker att det är väldigt skönt att ha julklappar klart tidigt så jag har redan börjat fundera på julshopping. Finns inget värre än att springa runt och jaga klappar veckan innan Jul, nej tack då vill jag vara hemma och pyssla, baka, dricka glögg och lyssna på julmusik! Jag älskar kokböcker och tänkte tipsa om mina favoriter för kokböcker är ju både kul att få och att ge bort.

 

Första bakboken” av Johanna Westman är en av mina första kokböcker. Jag fick den i present av min farmor för många år sedan. Den innehåller enkla recept med tydliga beskrivningar och tips. Perfekt present till den unga kocken. Du hittar boken HÄR.

Bosöns Kokbok” av Petra Lundström och Emma Lindblom är en bok för den som är intresserad av hälsa och kost. Den innehåller fakta och matkunskap, goda och nyttiga recept på frukost, lunch, middag, desserter och mellanmål. Du hittar boken HÄR.

Morberg lagar husmanskost” av Per Morberg är ett måste! Precis som titeln lyder så är detta en kokbok fylld med läckra recept på husmanskost. Du hittar boken HÄR.

Systrarna Eisenmans Mingelmat” av Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman är en fantastisk kokbok med vackra bilder och spännande recept på mingelmat. Du hittar läckra snittar, drinkar, desserter och massa annat gott för en lyckad mingelfest. Älskar denna bok. Du hittar boken HÄR.

Sommarens söta” av Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman fick jag i present av min kollega. Precis som i systrarna Eisenmans andra kokböcker är det väldigt vackra bilder och man kan sitta länge och bläddra. I denna kokbok har systrarna samlat recept på sötsaker så som kakor, tårtor och bullar. Du hittar boken HÄR.

kokböckerkokböckerkokböcker

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.