Förrätter & småplock

Fredag = småplock

småplock

Fredag = småplock

Rökta räkor med aioli, skinka, olika sorters salami, brieost, oliver, marinerade vitlöksklyftor och vitlöksbröd med mozzarella. Fredagsmys!!! Hittade en ny favorit i delikatessen idag, örtsalami – såååå god! Passar på att önska dig en mysig fredagskväll och en trevlig helg.

småplockvitlöksbröd

Vitlöksbröd med mozzarella

(blanda efter smak och tycke men var försiktig med vitlöken, till en halv baguette använder jag en pressad vitlöksklyfta)

Baguette

Bregott

Salt

Pressad vitlök

Persilja

Riven mozzarella

 

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.

Skiva baguetten.

Blanda Bregott, pressad vitlök, klippt persilja och en nypa salt i en skål.

Skiva baguetten och bre på vitökssmöret.

Toppa med riven mozzarella.

Grädda vitlöksbrödet mitt i ugnen i några minuter tills osten smält.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.