Inredning

Bakelser i tyg

Bakelser i tyg

Bakelser i tyg

I helgen var vi på Mio Möbler för att kika på sängar till barnen, dem ska få varsin lägre våningsäng med koja under när vi flyttar. Fanns massa fina leksaker och inredning för dem små och jag bara älskar dem mjuka bakelserna i tyg, cupcakes, kanelbullar, semlor, dammsugare, tårtor och chokladbollar. Tänk dig en myshörna under sängen med massa bakelser, kanske kan vara en bra julklapp.

Våningsäng image

 

 

3 Comments

  • Hemma hos Andrea

   Dem är jättefina, hittade dem i den Mio butiken som ligger vid Ikea Barkarby. Märket är Bombadill. Tryck på länken nedan så kommer du till hemsidan och där hittar du alla produkter och närmaste butik. Trevlig helg/Andrea

   http://www.bombadill.se

   • Terese

    Tack 🙂 tydligen har inte alla mio samma sortiment , så mot Barkarby! kommer bli roliga detaljer i min dotters rum. Trevlig helg till dig med //Terese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.