Okategoriserade

Lindahls Kvarg med Nötchoklad

kvarg med nötchoklad lindahls

Lindahls Kvarg med Nötchoklad

Äntligen!!! Jag har letat efter denna kvarg med smak av nötchoklad i säkert en månad, SLUT överallt! Men äntligen lyckades jag norpa åt mig några stycken och den levde verkligen upp till mina förväntningar, så god! Lindahls har lanserat flera nya smaker och alla utan tillsatt socker.

Lindahls kvarg

4 Comments

 • Rebecka

  Har testat citron-lime och den var väldigt god.
  De andra smakerna måste testas,nötchoklad låter väldigt gott.
  Gjorde bananpannkakor till frukost för en tid sen och serverade med en klick kvarg till.
  Måste dock säga att bananpannkakor var inte gott enligt mig.
  Även om man ej tränar, funkar det att äta kvarg med lite bär som mellanmål?

  • Hemma hos Andrea

   Nötchokladen var jättegod, har en citron-lime i kylen som jag inte smakat än, spännande! Jag är inte heller helsåld på bananpannkakorna men däremot tycker jag att kesoplättar är väldigt gott, lite sprödare konsistens på dem. Jag är verkligen ingen expert på kost men visst måste väl kvarg med bär vara ett bra mellanmål även om man inte tränar, betydligt bättre än en macka. Däremot så är det bättre med dem naturella än dem smaksatta varianterna. Det är nog en del dolt socker alt. Sötningsmedel i dem smaksatta. Detsamma gäller yoghurt och fil. Blanda naturell kvarg med mosade hallon och toppa med hackade naturella nötter – jättegott!

 • Camilla Ekheim

  Jag är helt insnöad på persika-passion, men ska hålla ögonen öppna efter nötchoklad, låter gott!

  • Hemma hos Andrea

   Har inte hunnit smaka den än, men den står i kylen bredvid citron-lime och väntar 🙂 Ha en fin dag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.