Okategoriserade

Frukostnyheter

arla yoghurt & kvarg

Frukostnyheter

Arla har ny design på flera av sina produkter och jag tycker dem är riktigt fina och stilrena, sticker ut i kylhyllan! Arla har även lanserat en nyhet – Yoghurt Kvarg, finns i tre olika smaker, naturell, vanilj och hallon. Vi har än så länge bara smakat den med hallon och barnen älskar den! Även Polarbröd har kommit med en nyhet – Bumla! Finns i flera olika sorter och den med fikon har blivit barnens favorit. Alltid roligt med nyheter!

Bumla Polarbröd

2 Comments

  • farmor

    Jag vill absolut inte vara en glädjedödare MEN stort varningstecken för alla tillsatser. Tittade på Lindahls smaksatta kvarg på Coop här om dagen. Modifierat majsstärkelse och olika smakförstärkare tilltalar inte riktigt. Bättre då med naturell och själv smaksätta med olika frukter och juicer.

    • Hemma hos Andrea

      Jag vet! Jag tycker att det är så roligt med nyheter och någon ibland kan ju inte skada 😉 Jag brukar blanda naturell yoghurt eller kvarg med vaniljpulver och mosade jordgubbar/hallon eller blåbär och det är riktigt gott. Men det är bra att du har koll på mig farmor 😉 Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.