Inredning

Sushi & R.O.O.M

Sushi

Sushi

Förra veckan var jag i Täby Centrum, vilken galleria och vilka butiker!! Åt denna fantastiskt färgglada och goda sushi till lunch. Jag föredrar små bitar så man kan ta hela i en tugga och dessa rullar var alldeles perfekta. Vi har länge pratat om att ta oss till East vid Stureplan där ska sushin vara magisk sägs det! Någon som testat, är det så bra som det sägs?

På översta våningen i Täby ligger R.O.O.M och Habitat och man blir helt galen av alla fina inredningsdetaljer, vill ha allt! Så har du vägarna förbi Täby Centrum missa inte dessa två butiker och inte sushin heller för den delen, ligger precis utanför R.O.O.M och Habitat.

inredningsdetaljer från roominredningsdetaljer från Habitatinredning från room

One Comment

  • farmor

    Åh! sushi. Så läckert, så fräscht och gott. Best in test för min del är Stick´s and Sushi in Copenhagen. Högst uppe på super lyxiga Tivoli hotellet med utsikt över hela byn, där 5 japanska sushi mästare svängar sina skarpa knivar till fröjd för både öga och gom. Men Täby verkar inte heller fel. Värt ett besök nästa gång jag hälsar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.