Hälsa & välmående

Life Blog Award 2015

hemma hos andrea Mars

Life Blog Award 2015

Life, Nordens ledande hälsokedja anordnar för första gången Life Blog Award. En tävling där Life uppmanar det svenska folket att rösta fram de bästa bloggarna inom träning, supermat, naturlig skönhet och hälsa och min blogg Hemma hos Andrea har blivit nominerad – hur roligt är inte det, lilla jag liksom!!! Tävlingen startar idag och pågår fram till den 15 april. Tävlingen är uppdelad i fyra olika kategorier och jag är nominerad i kategorin Supermat och jag skulle självklart bli överlycklig om du ville rösta på mig. Rösta gör du HÄR och du kan rösta hur många gånger du vill. Passar på att önskar dig en Glad Påsk och ett stort tack till Life för den fina nomineringen!

hemma hos andrea marshemma hos andrea mars

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.