Inredning

Rörstrand Mon Amie

rörstrand mon amie porslin

Rörstrand Mon Amie

Har länge velat hitta en serie att samla på och byta ut porslinet från IKEA som vi har idag. Som jag nämnde tidigare är jag helt såld på blått och har fastnat för serien Mon Amie från Rörstrand. Det är framför allt muggarna jag suktat efter och gissa om jag blev glad när jag i födelsedagspresent förra veckan fick detta fina frukostkitt med muggar, skålar och assietter. Det finns även en större tallrik i denna serie som ser likadan ut som assietten men jag är lite rädd att jag kommer tröttna på den och föredrar nog helt vita mattallrikar men vad säger att man inte kan blanda! I serien finns det även en mugg i mindre variant med öra, temugg, mjölkkanna, kakfat och en burk med lock. Har du några tips på vita mattallrikar som skulle matcha?

 

6 Comments

 • Ulla Johansson

  Ååå vilket fint porslin 🙂 är min favorit färg! En fin vit tallrik som jag gillar är Höganäs vita, finns i lite olika färger. En helt basic tallrik …
  Ha en bra kväll 🙂 Ulla

 • Camilla Ekheim

  Min favorit är Matteus, de har många olika modeller och färger. Fick en del mattallrikar när jag fyllde år!

  • Hemma hos Andrea

   Jaaamen Matteus är så fint! Har ett stort serveringsfat i turkost med fjärilar på, älskar det! Matteus kan man verkligen blanda olika färger också utan att det ser rörigt ut. Vilken färg har du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.