Allmänt

Läsarundersökning

andrea

Hej!

Vad tycker ni om nya utseendet på bloggen? Visst blev det snyggt!! Jag kan inte ta åt mig äran utan jag har fått hjälp med designen och anledningen till denna makeover är för att jag fått äran att vara med i ett bloggnätverk tillsammans med ett gäng andra fantastiska bloggar! Bloggen är min hobby och frizon där jag får utrymme att vara kreativ och jag är så otroligt glad och stolt över att få vara med på en sådan här grej och vem vet det kanske till och med kan generera några extra kronor till matkontot.

Nu skulle jag behöva er hjälp. Det kommer att dyka upp lite reklam på sidan framöver och vi skulle behöva veta lite om era läsarvanor, era intressen, vad ni gillar med bloggen eller vad ni gillar mindre och detta för att helheten ska bli så bra som möjligt. Annonserna kommer alltid försöka anpassas efter era intressen så era svar är verkligen betydelsefulla. HÄR är en läsarundersökning och det vore toppen om ni ville svara på några frågor. Hade det inte varit för er läsare som kikar in här på bloggen hade jag aldrig fått möjligheten att vara en del av detta, stort tack till alla er.

//Andrea

 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.