Godis & choklad

Ginger Chew Mango Renée Voltaire

ginger chew mango godis reneé voltaire

Ginger Chew Mango Renée Voltaire

På Ica Maxi är det nästan en hel gång med ekologiskt, supermat och spännande produkter från bland annat märken som Kung Markatta, Urtekram och Renée Voltaire och varje gång jag handlar stannar jag en extra stund vid just denna sektion. Kan man annat än älska dem färgglada förpackningarna från Renée Voltaire! Dessa Ginger Chew Mango har jag inte sett tidigare och det fanns ytterligare en variant, Ginger Chew Peanut – får bli nästa gång. Dessa godisar är sega som kolor med tydlig smak av ingefära och mango, ganska starka men ack så goda. Lyxigt vuxengodis!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.