Okategoriserade

Krämig kokos & jordgubbssmoothie

krämig kokos & jordgubbssmoothie

Krämig kokos & jordgubbssmoothie

Har tidigare blivit tipsad om Garants kokosmjölk men dem gånger jag varit inne på Hemköp för att handla har den alltid varit slut och det måste ju betyda att den är god. När jag här om veckan var på Hemköp skymtar jag något längst bak i hyllan, javisst där står det tre små förpackningar, äntligen!!! Tänk att något så litet kan göra en så glad, haha! Den var verkligen god och perfekt att göra smoothie på och i denna krämiga smoothie är det endast kokosmjölk och massa frysta jordgubbar samt lite is.

kokosmjölk garant smoothie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.