Testar och tipsar

Count on me – deoderant

count on med deoderant blondinbella

Count on med – deoderant

Isabella Löwengrip (Blondinbella) har lanserat en hel serie med skönhetsprodukter, Löwengrip Care & Color. Det är allt från nagellack, ansiktsvård, kroppsvård, hårprodukter till makeup. Jag tycker att det är jättesvårt att hitta en bra deo som håller sig fräsch en hel dag men nu har jag hittat en helt fantastisk deodorant och det är från Isabellas kollektion, Count on me heter den. Jag köpte den på Apoteket Kronan och den kostar 119 kronor, den är dryg, torkar snabbt, doftar väldigt gott och fräscht och håller verkligen hela dagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.