Resa, utflykter & restaurang

Lata dagar i värmen

poolenhamnen puerto banushamnen

Vi spenderar nästan varje sommar i Puerto Banús i Spanien och det känns nästan som hemma. Älskar livet här, klimatet, stränderna, maten, det är helt fantastiskt och så avkopplande. Dagarna består mest av sol och bad och termometern i poolen har visat härliga 32 grader varje dag. Första dagarna av semestern hade vi sällskap av Marcus syster och hennes barn, så mysigt och barnen verkligen njöt av att få umgås med sina kusiner i flera dagar. Storkusinerna har lärt dem små dyka, hoppa från poolkanten och plocka upp saker från poolbottnen. Kvällarna har varit varma och behagliga och perfekt för strandpromenader och spana på lyxiga bilar och båtar nere i hamnen.

stranden i puerto banusstranden i puerto banus

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.