Okategoriserade

Melontårta till frukost

melontårta till frukostnaturell yoghurt med chia, hallon och valnötter

Vattenmelonerna är så otroligt goda i Spanien och det går nog åt en halv melon per dag. Till frukost gjorde vi en melontårta med färska hallon och bigarråer. Jag älskar frukt och man kan toppa melonskivorna med vilken frukt som helst, färsk mango, skivad kiwi, jordgubbar, riven kokos eller nötter. Jag brukar göra sådana här frukttårtor på morgonen när barnen fyller år fast lite mer pimpade med ljus och små flaggor. Det är också trevligt att servera melontårta som småplock innan maten och toppa med smulad fetaost, rostade pinjenötter och myntablad.
poolenpoolen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.