Testar och tipsar

Presenttips – Trälåda med Renée Voltaire produkter

Renée Voltaire presentlåda

Visst är det svårt med presenter ibland! Vissa gånger känner man inte personen i fråga jätteväl eller så har man helt enkelt ingen aning om vad man ska köpa. Ett tips är att fylla en korg eller låda med godsaker eller något annat du anar att personen i fråga skulle uppskatta. Jag personligen skulle bli överlycklig för en sådan här trälåda fylld med produkter från Renée Voltaire men sen är ju jag också lite smått besatt av dessa färgglada förpackningar med superfrön och Rawfood. Själva trälådan köpte jag på Ica Maxi och det fanns flera olika storlekar.

Renée Voltaire presentlåda

2 Comments

  • farmor

    Vilken bra idé. Som vanligt, när det kommer ifrån dig. Förresten både jag och väninnan har prövat din blåbärs-smul-paj. Superb. Sådana enkla, snabb- och lättlagade recept tycker vi tanter om. Mer sådant. Kram från din farmor.

    • Hemma hos Andrea

      Vad roligt att ni gillade blåbärspajen, barnen älskar det! Gjorde en utan potatismjöl också, det funkar det med men den blir mer rinnig då. Inte alltid lätt med presenter så alla tips är välkomna, eller hur 😉 Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.