Testar och tipsar

Testagram

Testagram

Jag älskar ju att testa nya produkter så när jag fick frågan om jag ville testa en låda från Testagram med massa överraskningar tackade jag såklart ja! Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kr/box. Boxens innehåll motsvarar ett värde på minst 150-200 kronor och i boxen kan det vara allt från städning till hudvård. Eller något ätbart så produkturvalet är brett. För dig som registrerar dig före den 3 september får du din första box levererad omkring den 21 september. Mer info om Tetsgram hittar du HÄR.

Jag hämtade ut mitt paket från Testagram här om dagen och det var verkligen spännande att öppna och se vad den innehöll. Augustilådan erbjöd Vaseline spray lotion, Milda Kockens val, kaffekapslar från Bellarom, Nutisal nötter, Wrigley´s tuggummi, Skittles, Friggs riskakor, Friggs miniriskakor med mörk choklad och Vileda Actifibre multiduk. Riskakorna från Friggs med chiafrö och havssalt var magiska och barnen älskade dem. HÄR kan du se vad tidigare boxar innehöll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.