Okategoriserade

Yoga Girl & Kokossmoothie med blåbär

smoothie med kokosmjölk, blåbär och citron

Smoothie på kokosmjölk mättar bättre än smoothies på yoghurt tycker jag. Här är en smaskig smoothie gjord på kokosmjölk, frysta blåbär och pressad lime, toppad med lite kokoschips.

Jag nämnde tidigare att jag gått en mindfulnesskurs och den inspirerade mig att börja med yoga. Jag har ännu inte vart iväg på en riktig yogaklass utan jag har yogat hemma. Jag köpte en yogamatta och boken Yoga Girl av Rachel Brathen. Rachel driver bloggen Yoga Girl och delar med sig av otroligt vackra och inspirerande bilder på instagram. Jag kan verkligen rekommendera denna bok om du är nyfiken på yoga. Det är helt fantastiskt hur snabbt man märker skillnad på balansen. I början kunde jag knappt stå på ett ben utan att vingla.

Har också köpt mig ett par knallrosa gympaskor för härliga höstpromenader. Allt blir ju lite roligare med färg.
yoga girl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.