Okategoriserade

Kokossmoothie med hallon & lime

kokossmoothie med hallon lime och gurkmeja

En krämig smoothie av kokosmjölk, frysta hallon, pressad lime och lite gurkmeja. Jag varierar mina smoothies mellan kokosmjölk, naturell yoghurt och ibland vaniljyoghurt. Olika frysta bär eller färsk frukt. Citrusfrukt är väldigt fräscht i smoothies. Ibland tillsätter jag färska örter eller torkade kryddor. Spenat är väldigt hälsosamt och funkar utmärkt att blanda ner i smoothies och avokado gör smoothien väldigt krämig och mättande. Dadlar ger en härlig sötma och ingefära ger lite sting. Baobabpulver eller Acaipulver använder jag ibland. Jag älskar smoothies och jag älskar att man kan variera en smoothie i det oändliga! Vad har du i din favoritsmoothie?

kokossmoothie med hallon lime och gurkmejakokossmoothie med hallon lime och gurkmeja

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.