Testar och tipsar

Testagram

Testagram novemberTestagram november

Om en månad är det Julafton och det börjar bli dags att klura på lite julklappar. Jag brukar försöka handla alla julklappar i god tid så jag slipper springa runt som en tok precis innan jul. Förra året beställde jag ganska mycket på nätet och det är väldigt smidigt tycker jag. Här om dagen hämtade jag ut senaste boxen från Testgram och jag måste säga att jag älskar idén med denna box. För vem gillar inte överraskningar!? Lagom till Jul lanserar Testagram presentkort och det är ju en perfekt julklapp! HÄR kan du köpa presentkort till någon du tycker om.

För dig som inte vet vad Testagram är så är det en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kr/box. Boxen kommer en gång i månaden och det är lika spännande varje gång den anländer. Är du intresserad av en prenumeration hittar du mer information HÄR.
Testagram testagram

Innehållet i novemberboxen var den bästa hittills tycker jag. Fröknäckemixen från Risenta har jag spanat på länge och rotfruktschipsen av potatis, palsternacka och rödbeta har jag kikat efter i butik men inte hittat. Perfekt tilltugg till fördrinken och känns lite fräschare än vanliga chips. Jättegoda är dem.

Chokladkakan från Fazer med smak av Marianne var riktigt god och jag tror den passar utmärkt att göra chokladmousse av. Man smälter chokladen och blandar med lättvispad grädde och äggula. Sen kan man toppa chokladmoussen med krossade mariannekarameller tänker jag. Ballerina pepparkakorna med chokladfyllning fick högsta poäng av barnen och även förpackningen var väldigt uppskattad. Det är ett litet hus inuti förpackningen. Halstabletterna från Läkerol med smak av honung kom lägligt då det är lite rossligt här hemma. Barnen tycker denna box är lika spännande som jag och vi samlas i köket och öppnar den tillsammans, provsmakar produkterna och ger betyg.

testagramtestagramtestagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.