Testar och tipsar

Testagram

testagram december

Decemberboxen från Testagram har anlänt med massa spännande produkter, Cavalier Milk Hazelnuts – en lyxig belgisk choklad utan tillsatt socker, sötad med stevia, Nivea Cream Smooth, GoGreen Cracker Mix, Göteborgs smaksatta smörgåsrån med smak av tomat & basilika, NOA Relaxation vildäpple och krusbär, Wrigleys Extra bubbelmint, Bakis Brustabletter och Haribo Matadormix – jag älskar denna box full med överraskningar!!!

Har du inte köpt alla julklappar än, ge bort en prenumeration på Testagram. Köp 3, 6 eller 9 månadersboxar som en gåva, skriv ut presentkortet som genereras och slå in i ett paket eller skicka det som e-post. Köp ditt presentkort på testagram.se.

testagram decembertestagram december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.