Bulgur/Couscous/Quinoa/Ris,  Sallad & grönsaker

Quinoasallad med fetaost & cashewnötter

quinoasallad med fetaost och cashewnötter

I denna sallad har jag blandat i massa av mina favoriter så som ruccola, granatäpple, fetaost, naturella cashewnötter och quinoa. Quinoa är en ört och finns i flera olika färger, tex vit, svart, röd och blå. Quinoa är en källa till protein, rik på kostfiber och har lågt innehåll av mättat fett. Den är också glutenfri. Quinoa kan användas som ett alternativ till pasta, ris eller potatis och gör sig perfekt i sallader.

Jag kokade quinoan enligt beskrivningen på förpackningen och blandade sedan allt i en skål. Serverade avokado och röd grapefrukt på sidan om och denna sallad passar utmärkt som tillbehör till både kött, fisk och kyckling.
quinoasallad med fetaost & cashewnötterquinoasallad med fetaost och cashewnötter

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.