Hälsa & välmående

Boktips – Min dag på 3 minuter

Min dag på 3 minuterfriggs majskakor med avokado, chiliflakes och flingsaltgranatäpple

Jag fick ett boktips av min fina vän Karro, ”min dag på 3 minuter”. Detta är en bok där du kortfattat sammanfattar din dag, en bok som peppar dig, ger dig utmaningar och får dig att tänka positivt om morgondagen. Jag fyller i boken innan jag lägger mig och det ger mig en stund att reflektera över dagen som varit. Vilka var de tre mest minnesvärda händelserna idag? Vilken var dagens goda gärning? Vad uppskattade jag med denna dag? Vad ser jag fram emot? Det är så lätt att klaga på saker man är missnöjd med eller som man tycker är besvärligt men denna bok ger inte utrymme för negativa tankar utan plockar bara fram de positiva. Jag älskar denna bok och rekommenderar alla att köpa den.

min dag på 3 minuterfriggs majskakor med avokado, chiliflakes och flingsaltPomelo

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.