LCHF,  Sallad & grönsaker

Halloumisallad med rödkål & avokado

Halloumisallad med rödkål och avokado, lchf

Halloumisallad med rödkål och avokado

En kylskåpstömning resulterade i en god halloumisallad med rödkål, avokado, blandsallad, purjolök och coctailtomater. Halloumin tärnade jag och stekte i lite olivolja, man får sprida ut dem i pannan bara så att dem inte smälter ihop. Köpte ett halvt rödkålshuvud i förbifarten när jag var och handlade sist och barnen tycker det är så gott. Rödkål är ganska mild i smaken, otroligt krispig och väldigt vacker att strimla ner i salladen. Även gott till grönsaksdippen.
Halloumisallad med rödkål och avokado, lchf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.