LCHF

Hallonsmoothie med vanilj

hallonsmoothie, lchfhallonsmoothie, cashewnötter, lchf

Hallonsmoothie med vanilj

För mig är det väldigt viktigt att få en stund för mig själv på morgonen så jag går ofta upp lite tidigare än resten av familjen. Vissa morgnar yogar jag och andra morgnar sätter jag mig i soffan med en kopp kaffe och njuter av lugnet. Smoothie tycker jag är gott och smidigt till frukost men att sätta på blendern för att göra smoothie så där på morgonkvisten är inte ett alternativ, vill ju inte väcka den sovande familjen av oljudet och gå miste om min egentid. Men det fina med smoothie är att man kan ju faktiskt blanda ihop en större mängd i förväg, hälla i en kanna och förvara i kylen så har man färdig frukost för några dagar. Här är en krämig och mättande hallonsmoothie på rysk yoghurt, mjölk, frysta hallon och en nypa vaniljpulver.
hallonsmoothie lchf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.