Okategoriserade

I’m back

God morgon!

Som ni säkert märkt har det varit lite glest med uppdateringar här på bloggen sista tiden och under en period har den även varit nedstängd. Livet kom helt enkelt emellan samt att bloggen råkade ut för intrång/virus och då tappade jag motivationen helt. Jag hittade varken energi eller lust att ta tag i allt så jag valde att lägga bloggen åt sidan för en stund. Men nu är jag tillbaka igen och bloggen har dessutom fått sig ett lyft med en ny snygg design. Nu återstår bara att strukturera upp i menyn för kategorierna ligger lite huller och buller.
Idag blir det en fixardag här hemma, studsmattan ska sättas ihop, vi ska putsa fönster och fixa lite i trädgården. Är vädret med oss blir det nog grillat ikväll. Älskar när grillsäsongen sätter igång, allt smakar och doftar så otroligt gott. Jag ser verkligen fram emot alla goda tillbehör, sallader, såser och röror.

Vi startar denna dag med barnens favoritfrukost – smoothie! Ibland gör vi ordning en stor kanna med smoothie så det finns färdig i kylen, perfekt till mellis sen på eftermiddagen. Önskar dig en fin dag och en härlig helg.

 

SMOOTHIE

Yoghurt – naturell eller vanilj

En skvätt mjölk

Frysta bär/frukt – denna gång blev det mango, körsbär, jordgubbar och blåbär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.