Chiapudding

CHIAPUDDING

 

Det var så länge sedan jag åt chiapudding och igår fick jag ett sånt sug efter det. Blandade ihop en skål innan jag gick och lade mig så imorse stod den där i kylen, redo att ätas. Jag toppade den med jordnötssmör (min nya last), färska hallon och blåbär, kokos och rostade hasselnötter.

Konsistensen på en chiapudding varierar beroende på vilken vätska du använder och självklart mängd. Man får testa sig fram helt enkelt. Jag blandade ca 4 dl mandelmjölk, 6 msk chiafrön och lite vaniljpulver för 2 portioner chiapudding. Blanda allt ordentligt med en gaffel, ställ in i kylen i ca 30 minuter och rör sen om igen för att undvika klumpar. Låt stå i kylen över natten.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.