Förrätter & småplock

SMÅPLOCK – MAN TAGER VAD MAN HAVER

Hej hej.

Renovering av hallen fortsätter och i helgen har vi fått mycket gjort. Golvet är rivet, vi har fått upp alla gipsplattor på väggar och tak, Vi har spacklat och slipat så det mesta grundarbetet är klart. Behöver spackla på vissa ställen igen och sen är det måla och lägga golv. Tiden går så otroligt fort när man är uppe i det och helt plötsligt var det middagstid. Hade inte planerat något för middag igår och hade inte någon komplett måltid hemma så det fick bli en man-tager-vad-man-haver-middag. Rotade lite i frysen och hittade en hamburgare, en panerad fiksfrilett, två hamburgerbröd, en påse majskolvar och vitlöksbröd. I kylen hade jag en sötpotatis, 1/2 honungsmelon, oliver, en nektarin, en öppnad fetaost och en liten bit brie.

Babyspenat med skivad nektarin, smulad fetaost, balsamico och hackade rostade hasselnötter.

Sötpotatisen skivade jag i stavar, på med lite olivolja och salt och in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. Det blev en burgare utav den frysta fiskfriletten, lite grönsaker och en klick remouladsås. Den andra burgaren är en klassisk burgare med cheddarost och hamburgerdressing. Det blev middag även denna kväll och ingen dålig heller. Nästan så det kan vara godare med hopplock. Önskar dig en härlig eftermiddag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.