Okategoriserade

Soffmys

bakat och gott

Soffmys

Denna kväll kommer spenderas i soffan med en kopp te och receptläsning, den nya mat och baktidningen från Hemmets Journal – Bakat & gott har nämligen landat i brevlådan och har premiär i butik idag.

Jag fyller snart 30 och har under dem senaste dagarna börjat fundera lite över hur jag ska fira denna dag och är nog inne på lite enklare mingelparty med antingen Italiensk buffé eller smörgåstårta och i den nyanlända tidningen fanns det recept på fem olika smarriga smörgåstårtor och en hel del buffétips – hur passande var inte det!!!

bakat och gott

2 kommentarer

  • farmor

    Herregud! Kan inte fatta att det snart är 30 år sedan farbror Peter och jag bordade snabbaste planet till Stockholm för att ”beskåda” mitt första barnbarn. Happy me. Hade jag haft möjlighet skulle jag göra om det igen nu när du fyller år. Jag hade satsat på buffé med ett tema. Du som har så många recept på smarriga smårätter. Smörgåstårtor i all ära, men kan bli lite kvalmigt. Eller? Kram

    • Hemma hos Andrea

      Tiden går fort 😉 kan faktiskt inte själv fatta att jag fyller 30!!!! Ja, om jag slår till med lite party så lutar det nog åt buffé. Vore väldigt trevligt om vi fick möjlighet att ses något under sommaren, man vet aldrig det kanske blir en liten tripp 🙂 Trevlig helg och kram…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.