Okategoriserade

Acqua di Gioia

parfym

Acqua di Gioia

När man har checkat in på Arlanda så hör det till att ta en sväng i Taxfreen i lugn och ro och kika på alla lyxiga sminkförpackningar och vackra parfymflaskor, en vända förbi godishyllan och så lite tuggummi…

Denna parfym från Giorgio Armani är min nya favorit, doftar jättegott! Testar faktiskt sällan nya skönhetsprodukter utan kör på säkra kort och håller mig till det ”gamla vanliga” men på Arlanda blir jag som galen och skulle kunna shoppa hur mycket som helst…

Produktbeskriving

Acqua Di Gioia är en Giorgio Armani parfym som inleder med toppnoter av citron och mint. Giorgio Armani Acqua Di Gioia övergår sedan i hjärtnoter av jasmin, peppar och pion och avrundas sedan i basnoter av socker och tränoter…

parfym

2 kommentarer

  • farmor

    Valde faktisk mellan den och Marc Jacobs ”Lola” förre gången jag förnyade mig. Det blev ”Lola” – mest för den helt underbara förpackningen. Den är snart slut. Så kanske jag skulle testa Armanis.

    • Hemma hos Andrea

      Ja gör det, den är verkligen fräsch! Jag är jättenöjd! Visst gör förpackningen mycket för köpsuget? På vad det än är…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.