Allmänt,  Hälsa & Skönhet

Höstnaglar

essie

Höstnaglar

Under sommaren får man alltid fina och starka naglar men så fort det börjar bli höst blir dem sköra och går av. Händerna blir torra och nagelbanden ska vi inte tala om!

Essie Apricot Cuticle Oil är en nagelbandsolja som ger slätare, mjukare och smidigare nagelband. Hjälper till att stärka, återfukta och tillföra näring åt nagelbanden. Man masserar in nagelbandsoljan i naglar och nagelband 2 gånger om dagen för bästa resultat. Doftar otroligt gott…

Essie Grow Richer är ett närande underlack som hjälper till att ge naglarna näring för naturlig tillväxt. Kan användas med eller utan nagellack. Applicera 1 lager som underlack och fortätt sedan med 2 lager essie nagellack och 1 lager överlack…

Får se om naglarna växer och blir starkare!

essieessie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.