Hälsa & Skönhet

Inotyol

inotyol

Inotyol

Den här salvan är magisk!!! Användningsområdet är brett och är väl egentligen för barn, tex röda barnstjärtar, skrubb och skavsår, utslag mm. Sen vi fick barn har vi alltid en tub med Inotyol i badrumsskåpet och den är verkligen bäst. Hittas bland barnprodukterna på Apoteket…

Min svärmor gav mig tipset om att Inotyol även är bra på finnar! Har man en finne eller kvissla i ansiktet så duttar man på ett tunt lager Inotyol innan man går och lägger sig och på morgonen har både finnen och rodnaden minskat, jag tycker den är jättebra!!!

 

2 kommentarer

 • Malin Lidgren

  Tack för tipset mot finnar! Jag delar din åsikt till 100%, jag minns den även från min barndom eftersom min mamma använde den på mig som barn.
  Nu när jag har din uppmärksamhet måste jag säga att du är galet aktiv på bloggen och jag älskar det. Det betyder att jag får små doser av dig hela tiden:)

  Kram kram

  • Hemma hos Andrea

   Visst är den bra!!!!! Till mycket!!!!!

   Vad kul att du gillar bloggen, jag kikar in hos dig också 😉
   Kram kram på dig….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.