Okategoriserade

Ljuslykta, Fat & Dekoration

ljus

Ljuslykta, Fat & Dekoration

På Mio Möbler kan man hitta mycket fint och jag fick hejda mig sist jag var där, det var så mycket jag ville ha. Köpte ett fint ljusfat, en ljuslykta och en dekorationsboll…

Det bästa med denna årstid är alla ljus och härliga inredningsdetaljer, man boar på något vis och visst är det mysigt. Om bara några veckor är det dags att börja julpynta, längtar! Jag är absolut inte extrem när det kommer till julpynt men efter att vi fick barn har julgranen ändrat karaktär. Från att vara en stilren julgran i rött och silver är det numera en Disneygran med alla tänkbara färger, figurer och former…

ljus

2 kommentarer

  • farmor

    Visst är det härligt, när ”mysgrejorna” kommer fram i höstmörkret. I går hade jag tanter på besök och måste bara tipsa om denna lilla, läckra, lättfixade munsbit till förrätt: Kärna ut färska dadlar – sådär tre per person – och fyll hålet med en bit Chevré. Linda om en halv skiva bacon. Lägg på bakplåtspapper och in i ugnen 200gr i en kvart tjugo min. Osten flyter ut lite, men det är bara smarrigt. Lägg upp på en liten ruccolabädd. Simsalabim. Gissa om damerna var impade. Kram farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.