Kalla drycker

NOA Relaxation

NOA Relaxation

NOA Relaxation

Har du hört talas om NOA Relaxation? Det hade inte jag förrän jag i förra veckan fick förfrågan om jag ville provsmaka produkten. NOA Relaxation är en dryck med naturliga örter som bidrar till mindre stress och ökad mental förmåga. NOA Relaxation innehåller frukt och bär från den Svenska naturen och finns i tre olika smaker. Grundaren till drycken heter Noa Fridmark, arbetade som marknadschef för ett stort bolag men trivdes inte med sin tillvaro och sa upp sig och flyttade ut till en ö i Stockholms skärgård, idén och drycken NOA Relaxation föddes. För Noa är drycken en symbol om att ifrågasätta vad man håller på med och en förhoppning om att fler människor ska hitta tillbaka till lugnet och reflektera och fokusera över vad som är viktigt i livet.

Jag blev genast nyfiken, jag tycker det är väldigt intressant med mat och dryck och fram för allt nyttiga och hälsosamma alternativ så jag ville självklart prova NOA Relaxation. Jag fick ett fint paket hemskickat med smakerna Fläder & Rabarber och Blåbär & Björksav. Fantastiskt goda!

Jag älskar historien bakom NOA Relaxation och jag måste bli bättre på att stanna upp, se mig omkring, njuta och uppskatta, stressa mindre och leva mer. Vi har bara ett liv så gör det bästa av det. Lyssna på kroppens signaler och var rädd om dig//Andrea

NOA Relaxation

2 kommentarer

 • Rebecka

  Detta lät intressant!
  Jag ska själv försöka ändra mina kostvanor nu och gå ner några kilo som är mitt mål.
  Träning har aldrig varit min grej och p g a min reumatiska sjukdom och lungproblemen som jag har så kan jag tyvärr ej ge mig ut på löpning.
  Vad tror du om att sätta på sig träningskläderna och ge sig ut på långa promenader,frukt istället för godis,kolsyrat vatten istället för läsk?
  Tyvärr är jag en coca – cola missbrukare(kan man nog kalla mig) Bytte ut vanlig cola mot zero eller light,men ämnet i är ju konstgjort så vill ej dricka det mer.
  Jag dricker nu en cola burk om dagen,men försöker få ner det till 3 gånger i veckan istället.
  Blandar man ut denna drycken med vatten eller hur funkar det?

  Vänligen Rebecka

  • Hemma hos Andrea

   Hej Rebecka!
   Precis som du säger så gör små förändringar i vardagen stor skillnad, men det är oftast lättare sagt än gjort! Man måste bara bestämma sig men jag tror absolut inte på förbud, det blir bara motsatt effekt, iallafall för mig. Men att byta ut godis, läsk och snabbmat mot frukt, smaksatt vatten och hemmalagad mat med mycket grönsaker gör mycket och man mår så mycket bättre när man äter sunt. Sen kan man unna sig lite extra på helgen kanske. Jag köpte nyligen en stegräknare och rekommendationerna för en vuxen person är 10.000 steg per dag och det kommer man inte upp i gratis och man blir så peppad av räknaren så man tar gärna den där extra promenaden för att komma i mål så jag rekommenderar starkt att investera i sådan. En Sodastreamer är också en bra investering tycker jag, känns lite lyxigt att bubbla sitt eget vatten och slänga i lite bär, gurka och skivad citron.

   NOA Relaxation är en färdig dryck som innehåller citronmeliss och grönt te-extrakt och den är helt fri från koffein. Citronmeliss ska ha en lugnande effekt och grönt te ska bla förbättra koncentrationen. Jättegoda men jag vet inte vad dem ligger i för prisklass.

   Ha en fortsatt fin dag. Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.