Smoothies

Kokossmoothie med mango, ingefära & lime

smoothie med kokosmjölk, mango ingefära och limekokossmoothie med mango, ingefära och lime

God morgon! Hoppas ditt 2015 var ett bra år, nu har vi ett nytt år framför oss med nya möjligheter och nya mål. Jag ser verkligen fram emot vad 2016 har att erbjuda och jag känner på mig att det kommer bli ett bra år. Årets första inlägg blir en härlig och mättande smoothie gjord på kokosmjölk, fryst mango, riven ingefära och pressad lime. Blanda alla ingredienser i en mixer och toppa med rivet limeskal och kokos.

Älskar dessa krispiga kokoschips från Smiling, dem är så goda. Ät dem som snacks eller mellanmål, toppa salladen med dem eller blanda ner en näve i müslin. Perfekt att ha en påse i handväskan om sötsuget smyger sig på. Dem finns även med havssalt men jag föredrar de naturella. Önskar dig en underbar dag och ett fantastiskt 2016.
naturella kokoschipsnaturella kokoschips

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.