Smoothies

Jordgubb & mango smoothie

Du vet den där känslan av stress i hela kroppen fast man vet inte riktigt varför. Hjärnan går på högvarv, det kryper i kroppen, man har svårt att sitta still, springer och småplockar överallt men får ändå ingenting gjort. Exakt så har jag kännt mig hela veckan men jag kan liksom inte ta på det. Jag har skrivit ner alla måsten på min ”TO DO” lista och jag ser klart och tydligt att det inte är något att stressa upp sig över men ändå blir jag inte av med känslan. Idag känner jag mig lite lugnare i kroppen och det ska bli skönt med helg och beta av den där listan så kanske det ger med sig.

Över till något betydligt trevligare än stress – smoothie!!! Jag blir alltid sugen på saker när jag är stressad eller trött och vanligtvis är det sötsaker som lockar men nu blev jag akut sugen på en fruktig och fräsch smoothie. Så en mix av frysta jordgubbar, fryst mango, pressad citron och riven ingefära fick åka ner i blendern. Spädde ut allt med vatten och det var precis så gott som jag föreställt mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.