4 kommentarer

  • farmor

    Åh! Så mumsigt. Lucky me att jag inte hade alla ingredienserna hemma. Annars vet då sjutton om inte jag hade satt igång på direkten. Istället håller jag på att baka fröknäckis. Passar också min figur bättre.

    • Hemma hos Andrea

      Det lät spännande!? =) Har aldrig gjort knäcke, förutom en variant på lchf knäcke och det var inte gott!!

      • farmor

        Fröknäckis:
        2 dl Majsena ljus redning
        1 dl solrosfrö
        1 dl sesamfrö
        ½ dl linfrö
        ½ dl rapsolja
        2 dl kokande vatten
        Bl. allt i en bunke. Platta ut mycket tunt på bakplåtspapper i långpanna. Strö över lite flingsalt.
        Grädda i 150 gr. 45-60 min.
        Vill man ha mer ”knaprigt”. Torka i 30 min med ungsluckan på glänt och värmen avstängt.
        Lycka till. Farmor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.