Okategoriserade

Julklappar-Julmusik-Julgodis

julklapp

 Julklappar – Julmusik – Julgodis

Hade en riktig mysdag igår med julklappsinslagning och julmusik, passade även på att sortera lite bland recepten i min lilla låda och bläddrade igenom en ny kokbok jag köpt, Julgodis – För små och stora sockerbagare. Den är skriven av Johanna Westman och jag har en kokbok av henne sen tidigare som jag fått av min farmor – Första bakboken och den har jag haft väldigt mycket användning för, den är lättläst, det är enkla recept och bra steg för steg instruktioner.

Andra kokböcker skrivna av Johanna Westman är bla Första Kokboken, Första Måltidsboken, Johanna fixar fest, det finns några stycken och jag rekommenderar dem verkligen, jättebra julklapp, flytta hemifrån present, till småbarnsföräldrarna, det finns en för alla…

kokbokkokbokMin receptlåda börjar bli full nu, så jag gick igenom recepten för att kika vad jag samlat på mig för något, jag har en hel del julrecept som jag ska testa, får se vad jag hinner med innan julen är över, tiden går ju så fort – julafton om 9 dagar!!!

Bläddrade igenom nya Buffétidningen men hittade inte så mycket inspiration men som sagt jag har en del recept att testa, allt från drinkar, bakelser, glass, huvudrätter, desserter, julrecept, fisk, jaaa allt möjligt spännande…

låda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.