Okategoriserade

När inslagspappret inte räcker runt…

julklappNär inslagspappret inte räcker runt…

En del julklappar är så stora att julpappret inte räcker runt och det är så frustrerande, men jag har ett litet tips! Tejpa fast en bit julpapper på ett färgat A4 ark (ngt man ofta har hemma när man har småbarn) sen tejpar man fast A4 arket på själva julklappen och så lite snöre på det – klart!

julklapp

julklappar

2 kommentarer

  • farmor

    Såååååååååååååååå fiffigt. Hur många gånger har jag inte svurit över för lite papper. Det är slut med det nu. Tack för tipset, som dessutom höjer utseendet på paketet. Det blir lite mer personligt och intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.